Magi RPG fórum
 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Share | 
 

 Darius király rezidenciája

Go down 
SzerzőÜzenet
Darius Leoxes

avatar

Hozzászólások száma : 53
Join date : 2014. Feb. 20.
Age : 55
Tartózkodási hely : Sasan

TémanyitásTárgy: Darius király rezidenciája   Csüt. 30 Okt. - 22:24

A nevem Darius Leoxes. Sasan királya vagyok és tegnap este egy végzetes hibát vétettem. Bezárattam Sinbad királyt és kísérőit a börtönbe, mitöbb, azt mondtam Spartos fiamnak, hogy ma reggel kivégeztetem őket. Hogy honnan tudom, hogy hibáztam? Ez igen egyszerű. Urunk, látomást küldött nekem az éjjel. Álmomban megvalósítottam fenyegetésem, és csakugyan a halálba küldtem Sindria királyát és pogány barátait. Az országunk megtisztult, minden a legnagyobb rendben ment. Egy szolgám azonban egy furcsa, rúzsfoltos levelet nyomott a kezembe. Ez állt benne: Rossz fiú voltál Darius. Ezért büntetés jár! Se aláírás, se feladó a borítékon, semmi! Nem foglalkoztam vele. A következő pillanatban, már a szobám ajtajában álltam. Benyitottam. Az ágyamon ott feküdt Mira Dianus Artemina, teljes valójában. Alig takarta valami ruha a testét. Mikor meglátott, felkelt és egy ostorral a kezében közelített felém, egyre csak azt szajkózva, hogy a tettemért bűnhődnöm kell! Én meg csak hátráltam, hátráltam, amíg már nem volt tovább. A hátam egy falnak ütközött. Mira sarokba szorított. Futni akartam, de a lábam nem mozdult. Több tucat artemyrai lány fogta a bokámat, biztosítva, hogy ne tudjak elmenekülni a királynőjük elöl. Ő pedig egyre közelebb és közelebb és KÖZELEBB ért hozzám. Kiáltani akartam. Segítséget hívni. Mira csak kacagott és mutató ujját a számra tapasztotta. Lábujjhegyre állt, hogy felérjen. Éreztem a leheletét az arcomon, miközben az arca egyre közeledett az enyémhez.
Verejtékben úszva, a saját ordításomra ébredtem. Azonnal tudtam, hogy cselekednem kell, ha nem akarom, hogy az iménti látomásom valóra váljon.  Mindenekelőtt szabadon kellett engednem a foglyokat. Villámgyorsan pattantam ki az ágyból és kirohantam a szobám elé.  Parancsba is adtam a legelső embernek, akit sikerült megfognom a folyosón, hogy értesítse az őröket. Az se érdekelt, hogy a hálóruhámon kívül semmi sincs rajtam. Úgy ahogy voltam elindultam Spartos szobája felé. Útközben a személyzet nagy szemeket meresztett rám, de szólni, egyikük se mert. Még az udvartartásom tagjai se merték szóvá tenni, hogy hiányos öltözékben jelentem meg. Szó nélkül félreálltak az ajtóból.
Odabent, legnagyobb meglepetésemre, senkit se találtam. A szemem megakadt a nyitott ablakon. Istenem, ugye nem mászott ki? Szempillantás alatt az ablaknál termetem és lenéztem a mélybe. Megkönnyebbülésemre nem láttam az ablak alatt egyetlen holtestet sem. Akkor viszont hová tűnhetett? Kérdésemre az egyik szolga adta meg a választ, aki idő közben visszatért a börtön szintről. A rácsokat kifeszítve találták. Foglyok sehol. Azonnal összeállt a kép. Megszöktek és magukkal vitték Spartost is. Dühösnek kellett volna lennem, mégis csak mosolyogtam. Legalább a fiam biztosan életben van és már úton van az igazi otthona, Sindria felé. Gondolhattam volna, hogy nem akar majd itt élni és országot vezetni. Furcsa, hogy az ilyenre is csak azután jön rá az ember, hogy a fia megszökött, de hát valamikor észre kell venni, nem? Annak ugyan nem örültem, hogy most aztán magyarázhatom az országnak miért is nem lesz esküvő és megküzdhetek Mr. Saenus haragjával, de hát az is egy apa dolga. Eltusolni a fia baklövéseit. Nyílt titok volt a palotában, hogy mindig is Spartos fiamat szerettem legjobban gyermekeim közül. Neki hajlandó voltam ezt megtenni. Na meg kissé megijesztett az éjszaka kapott látomás és a világért se kívántam volna, hogy a Hét Tenger Szövetsége rám szabadítsa Mira királynőt, aki egymagában megtestesítette a 7 fő bűn egyikét.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 
Darius király rezidenciája
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Volangaard - Királyi csarnok

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Sindrian Party Animals :: World Map :: Leoxes Kastély-
Ugrás: